Semcon söker nu en team manager att forma och leda en grupp med fokus på ADAS & AD. Hos oss kommer du ges möjlighet att arbeta med innovativa företag med bredd från små startups till de globala giganterna. Vi vill att du ska bli expert på den välmående avdelningen Systems & Controls med framstående projekt inom områden som ADAS & Autonomous, Electrification och Machine Learning. I din roll kommer du att arbeta med åtta medarbetare och utveckla såväl gruppens som individens kompetens såväl som Semcons erbjudande inom detta teknikområde. Ett stort fokus för dig ligger i att utveckla existerande och nya affärer genom att ta en aktiv roll i Semcons omställning mot en mer erbjudandebaserad affär. Dessutom kommer du ha stort inflytande och kontroll för att rekrytera nya förmågor för att expandera gruppen.

Du har antagligen en ingenjörsexamen och har jobbat nära affären och projektbaserat i tidigare uppdrag och vill vidare arbeta med affärsutveckling. Avdelningen arbetar mycket i fordonsbranschen men även med automatisering av andra typer av maskiner så som skogs-, jordbruks- och trägårdsbranchen genom det koncept vi på Semcon kallar Applied Autonomy. Du bör vara obehindrad i svenska språket i tal och skrift och behärska engelska flytande. Internationell erfarenhet värderas högt då Semcon är ett globalt bolag och våra affärer blir allt mer internationella. Ytterligare språk såsom tex tyska, kinesiska eller portugisiska är därför också meriterande.

Läs mer om tjänsten på länken ovan. Sista ansökningsdatum är 2018-06-21