Linköpings universitet: Amanuenser i Asienkunskap, Linköping

https://liu.se/jobba-pa-liu/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=8637

Linköpings universitet söker minst en timarvoderad amanuens till introduktionskursen i kinesiska i asienkunskap och minst en timarvoderad amanuens till introduktionskursen i japanska i asienkunskap. Amanuenserna kommer vid behov och efter överenskommelse assistera kursansvariga lärare i introduktionskursen för asienkunskap (kinesiska respektive japanska) som ges av avdelningen för fackspråk. Arbetsuppgifterna kan innebära lektionsundervisning och seminarieledning i kurser i asienkunskap. Arbetsuppgifterna kan också omfatta enklare form av administration och koordinering i grundutbildningen. Omfattningen på arbetsuppgifterna samt starttid bestäms efter överenskommelse. Den som är anställd som amanuens får bedriva arbete inom undervisning, administration eller medverkan i forskning eller konstnärligt utvecklingsarbete. En anställning som amanuens får motsvara högst 50 % av heltid.

Ett krav för att kunna erhålla timarvoderad anställning är att du kan visa upp dokumentation att du studerat asienkunskap och gått vidare till någon av de civilingenjörsutbildningar som följer efter avklarade studier i asienkunskap. Du bör på grundnivå ha läst minst 60 hp och det är meriterande om du har påbörjat dina studier på avancerad nivå. Det är meriterande om du studerar vid Linköpings universitet. Det är också meriterande om du finns tillgänglig för uppdrag fram till och med juni 2018.

Läs mer om tjänsten på länken ovan. Sista ansökningsdatum är 2018-06-12