Abisko Guesthouse ligger i Abisko en liten fjällby mitt i den lappländska fjällvärlden. I Abisko finns en av Sveriges mindre national parker som är helt fantastisk. Mitt i fjällvärlden innebär många fördelar för oss som bor här med närhet till naturen och tillgång till allt som kan önskas av en friluftsmänniska.

Vi söker en person som är väldigt flexibel och kan hantera många saker på en gång. Vi är ett litet hotell där alla måste hjälpa till med allt möjligt. Jobbet består främst av att städa och att jobba i reception med allt vad det innebär. Det är väldigt viktigt för oss med bra service mot våra gäster så detta måste vara naturligt för dig som söker. Engelska måste du behärska både att skriva,läsa och prata,andra språk är ett bonus. Kan du kinesiska ser vi det som positivt. Vi ser gärna att du som söker har vana från städ/receptions jobb men ej ett krav. Körkort är ett krav. Personalboende finns.

Läs mer om tjänsten på länken ovan. Sista ansökningsdatum är 2018-05-31.