T-Engineering är ett ungt och expansivt företag inom automotive med rötter från Saab och har idag mer än 80 anställda. Företaget är ett helägt dotterbolag till Dongfeng Motors sedan 2014. Nu söker de en testingenjör till Trollhättan.

I rollen som testingenjör ansvarar du för att granska krav, skriva provmetoder, utveckla testskript, testa, mäta och utvärdera resultat samt dokumentera resultatet. Arbetet bedrivs mestadels i HIL men även i testrigg och bil.

Du ska vara en erfaren testingenjör med bred teknisk kompetens inom inbyggda styrsystem. Du har minst 5 års erfarenhet av testning och utprovning och god kunskap om förbränningsmotorer och/eller fordonsfunktionalitet från serieproduktionsprojekt. Då arbetet innefattar globala kontakter så krävs det goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Som person är du kreativ och engagerad med god analytisk förmåga. Du är driven och värdesätter att jobba med människor. Vidare är du serviceinriktad, initiativtagande och kommunikativ med en fallenhet för att bygga och underhålla goda relationer. Du innehar B-körkort och det förekommer resor i tjänsten.  Kunskaper i kinesiska och andra språk är starkt meriterande. Läs mer om tjänsten och sök den på länken ovan.

Sista ansökningsdatum 2018-04-22.