Silex Microsystem söker fortfarande 10 ingenjörer till Kina med basering i Stockholm det första året.

Silex Microsystems köptes upp av en kinesisk investerare häromåret och nu ska de bygga en fabrik i Peking. Därför söker de 10 äventyrslystna, välutbildade ingenjörer inom områdena teknisk fysik, materialteknik, elektroteknik och liknande avancerade teknikområden. Tanken är att man först ska arbeta i Stockholm och lära sig MEMS-tekniken under ett år och därefter skickas till Peking för att där vara med om att bygga upp tillverkningen av Silex Microsystems produkter på en ny fabrik under två år. Det är bra om du har arbetslivserfarenhet av högteknologiska teknikområden sedan tidigare och väldigt bra om du talar både svenska och kinesiska. Erfarenhet av Kina premieras sannolikt i rekryteringsprocessen eftersom du förväntas bo i Peking i två år.

Ny Teknik publicerade en artikel om detta den 19 februari som går att läsa här.

Läs mer på annonsen ovan. Sista ansökningsdatum är nu 2018-04-15.