Midsummer: Processingenjör, Järfälla

http://skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2878

Midsummer är ett ungt, snabbt växande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Nu söker de dig med teknisk högskole- eller civilingenjörsexamen och som brinner för teknikutveckling och har god teknisk förståelse. Du ska ha en bred teknisk bakgrund, kunskaper inom halvledarteknik och vakuumteknik är meriterande och vara beredd att resa mer än 50% av din tid, gärna mer. Eftersom kundbasen främst finns i Asien så är det meriterande att kunna kinesiska. Sista ansökningsdatum är 2018-04-27.

Som person är du driven, nyfiken, engagerad och motiverad att lära. Du ser möjligheter där andra ser problem, och du är villig att ge allt för att lyckas med din uppgift. Du är resvillig och uppskattar möjligheten att få arbeta ute hos kunder.

Som system/processingenjör kommer du huvudsakligen att arbeta med uppstart och processoptimering av våra produktionssystem hos kund. Du kommer att arbeta i nära samarbete med flera duktiga medarbetare där det huvudsakliga målet är att hjälpa våra kunder att snabbt kunna starta upp produktionen av tunnfilmssolceller. Arbetet kan också innebära uppgraderingar av befintliga system och fortsatt processutveckling på plats hos kund. Ditt främsta fokus blir att produktionssystemen levererar en hög prestanda med bra stabilitet. När du inte är på resa hos kund kommer du att bli delaktig i systemupptagning och processutveckling på Midsummer. Läs mer om företaget här.