Preh: HR-ansvarig/assistent, Göteborg eller Jönköping

https://emp.jobylon.com/jobs/19263-preh-sweden-ab-hr-ansvarigassistent/

Preh Sweden är ett nystartat bolag som utvecklar kraftelektronik inom Automotive industrin och söker  en HR-ansvarig som vill ta ett helhetsgrepp för bolagets HR-struktur och samtidigt jobba högt och lågt för att skapa en effektiv tillväxt. Du kommer att få ta greppet om helheten när det gäller att utveckla strukturer och policyer på företaget. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med VD och den tyska ägaren, översätta eller implementera policyer och strukturer som lämpar sig för svensk arbetsmarknad och för företaget i sin helhet, kollektivavtal och förhandlingar med facken samt utarbeta rollbeskrivningar och ansvarsbeskrivningar. Vidare koordinerar du resor och övernattningar samt andra förekommande praktiska uppgifter för att effektivisera för de anställda och upphandlar nödvändiga tjänster så som lokalvård m.m. Du samarbetar med kollegor i Tyskland och Kina. Rapportering sker till VD och placering i Jönköping eller Göteborg. Med medarbetare både i Göteborg och Jönköping ser vi gärna att du kan resa mellan enheterna.

Du ska ha utbildning och erfarenhet inom HR-området och vilja vara med och bygga något från grunden. Eftersom vi arbetar i en internationell miljö bör du kunna engelska flytande i både tal och skrift, det är meriterande om du kan tyska eller kinesiska.

Läs mer om tjänsten på länken ovan.

Sista ansökningsdatum är 2018-03-31.