Seibu Giken DST AB är ett japanskt företag som grundades 1985 och är idag en ledande leverantör av avfuktare med adsorptionsteknik. Nu söker de en strukturerad och noggrann ekonomiassistent som kan kinesiska, japanska eller polska till sitt kontor i Spånga. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är löpande bokföring av kund- och levreskontra, löneadministration samt hantering av in- och utbetalningar, att hjälpa till med enklare avstämningar inför månadsbokslut, göra inköp av kontorsmaterial samt ta hand om samtal till vår växel. Jobbet innebär kontakt med många olika personer externt och internt, både inom Sverige och utomlands. God kommunikationsförmåga är därmed en förutsättning för att lyckas i arbetet som ekonomiassistent.

Kvalifikationer som är krav är eftergymnasial ekonomiutbildning, erfarenhet av kund-/levreskontra, samt goda kunskaper i engelska och svenska. Det är meriterande om du kan kinesiska, japanska eller polska, har erfarenhet av löneadministration, affärssystemet iScala och Visma Lön. Läs mer på länken ovan.

Sista ansökningsdatum är 2017-12-22.