KTH, dvs Kungliga Tekniska Högskolan, i Stockholm söker en internationell handläggare med särskild inriktning på Kina. Du kommer arbeta med olika delar av Internationella Relationers arbete främst med fokus på Kina och handlägga mobilitet kring in- och utresande studenter rörande Kina, Hong Kong och Taiwan, inklusive sommarkurser. I rollen ingår handläggning av avtal med partneruniversitet i dessa länder och att löpande informera om och svara på frågor från studenter och anställda på KTH om möjligheterna till utbytesstudier i Kina. Ingår gör även visst arbete runt studentrekrytering av masterstudenter främst inom samarbetsavtal med partneruniversitet.

Du kommer att ha kontinuerlig dialog med samarbetspartners i Kina för koordinering av resor och besök, avtalsfrågor och mobilitetsfrågor, samt att ta hand om delegationer och besök från Kina till KTH. Du kommer att vara Internationella Relationers kontaktperson gentemot KTH:s skolor när det gäller utbildningsfrågor Kina, Hong Kong och Taiwan. Även övriga uppgifter inom avdelningens verksamhetsområde samt medverkan i projekt kan bli en del av tjänsten.

För att kunna söka denna tjänst måste du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt goda kunskaper i kinesiska. Du ska ha relevant högskoleexamen, samt mycket god administrativ förmåga. Liknande erfarenheter från arbete inom universitet/högskola är mycket meriterande, och tidigare internationell yrkeserfarenhet är meriterande.

Tjänsten kräver att du är mycket välstrukturerad och organiserad i sitt arbete. Som person är du drivande, ansvarstagande, kommunikativ, organiserad och självständig. Vidare är du en person som tycker om att hjälpa andra och att ge god service. Du har lätt för att samarbeta. KTH kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid själva rekryteringen. Läs mer om tjänsten på länken ovan.

Sista ansökningsdatum är 2017-12-28.